Fira pride med barnen

Det är viktigt för alla barn att lära sig att familjer och människor kan vara olika. Genom att lära barnen respekt, acceptans och att alla är lika mycket värda får de en bättre framtid och bättre förutsättningar. Därför är det viktigt att även barnen får ta del av pride oavsett om ni är en regnbågsfamilj eller inte.

Skaffa allt för pride

Om du planerar att fira pride med dina barn, kan det vara bra om du redan nu planerar inför det. Du kan till exempel köpa en pride flagga på Partykungen som har allt som behövs för att fira en lyckad pride. Där finns det prideflaggor i olika storlekar. Ni kan till exempel köpa små flaggor att sätta i bakverk eller flaggor att vifta med när ni kollar på ett pridetåg eller deltar i ett. Oavsett hur era behov ser ut så kan ni hitta flaggor som visar jämlikhet och allas lika värde. Just regnbågsflaggan är särskilt populär bland barn eftersom den har glada färger. Förutom att Partykungen har prideflaggor i olika storlekar finns det också andra prylar för partyt. Det finns till exempel konfetti och ballonger. Vill ni klä ut er finns det peruker, smink och kläder som kan vara roliga att ha på sig för att fira pride.

Se till att klicka hem det ni behöver så snart som möjligt eftersom risken annars finns att flaggorna och prylarna kommer fram för sent. Om du vet att ni ska fira pride kan det vara bra om ni redan nu köper hem det ni behöver för att sedan minska stressen.